Διάφορα προϊόντα

250g

Χωρίς λιπαρά, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Χωρίς ζάχαρη

8.7

250g

Χωρίς λιπαρά, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Χωρίς ζάχαρη

9.9

250g

Χωρίς λιπαρά, Χωρίς γλουτένη, Χωρίς λακτόζη, Χωρίς ζάχαρη

7.3
Ο ύσσωπος έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του πονόλαιμου, του κρυολογήματος, της βρογχίτιδας, των προβλημάτων στο έντερο καθώς και σε δερματικά προβλήματα.
2.6
Η ρίγανη χρησιμοποιείται απ΄ τα αρχαία χρόνια για τις θεραπευτικές της δράσεις. Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, βοηθάει στην αντιμετώπιση των μολύνσεων, του άσθματος,των πονόδοντων, των εγκαυμάτων και της αρθρίτιδας.
2.3
Το θυμάρι είναι γνωστό για τις αντισηπτικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες. Το αφέψημα θυμαριού βοηθάει επίσης στον πονόλαιμο, τον έντονο βήχα και καταπολεμά ακόμα την ουλίτιδα.
2.3
Οι ιδιότητες του δυόσμου είναι ιδιαιτέρως χρήσιμες. Το αφέψημά του είναι χωνευτικό, τονωτικό, αντισπασμωδικό, καταπραΰνει τον στομαχόπονο και καταπολεμά τις ημικρανίες και τον λόξιγκα.
2.3
To φασκόμηλο έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, όπως αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές,καρδιοτονωτικές,,σπασμολυτικές και αντιδιαβητικές. Ανακουφίζει επίσης από τραυματισμούς του στόματος, αυξάνει την μνήμη και τονώνει το νευρικό σύστημα.
2.3
Tα φύλλα της δάφνης έχουν αντισηπτικές,σπασμολυτικές, πεπτικές & εφιδρωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται επίσης για την αντιμετώπιση κρυολογημάτων, της βρογχίτιδας καθώς και ρευματικών πόνων.
2.3
To μάλαθρο έχει πολλές ιδιότητες ωφέλιμες για την υγεία. Βοηθάει στο πεπτικό σύστημα και τη χώνεψη, είναι διουρητικό, καταπραΰνει τον ερεθισμένο λαιμό και ανακουφίζει απ' τους πόνους των κολικών.
2.3
Η χρήση του μαϊντανού έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας. Είναι διουρητικός, μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων, βοηθάει στην κακοσμία του στόματος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και επιταχύνει στην αποκατάσταση των πληγών.
2.3
Το φλαμούρι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Είναι ηρεμιστικό,διουρητικό ,ήπιο στυπτικό, αντιβηχικό και βοηθάει στη μείωση των ημικρανιών.
2.3
Το τραχανοχόρταρο είναι αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται στην παρασκευή του τραχανά.
2.3
Γνωστό απ΄την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος, του βήχα, του πονόλαιμου, της αϋπνίας, των ιλίγγων,αλλά και σαν καταπραϋντικό της βαρυστομαχιάς, των νευρικών διαταραχών & της γαστρίτιδας.
2.6
Οι ευεργετικές ιδιότητες της λεβάντας είναι ήδη γνωστές από την αρχαιότητα. Η λεβάντα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος, του βήχα, των πονοκεφάλων και των ημικρανιών, του άγχους αλλά και για ανακούφιση από τη δυσπεψία και το στομαχόπονο.
2.6
Το δεντρολίβανο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Βοηθάει στη γρίπη, στο βήχα, ανακουφίζει από πονοκεφάλους & ημικρανίες καθώς επίσης διεγείρει και την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.
2.6
To φασκόμηλο έχει πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, όπως αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές,καρδιοτονωτικές,,σπασμολυτικές και αντιδιαβητικές. Ανακουφίζει επίσης από τραυματισμούς του στόματος, αυξάνει την μνήμη και τονώνει το νευρικό σύστημα.
2.6
Η λουίζα είναι ένα εξαιρετικό φυτό με αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αντισπασμωδική δράση. Πιο συγκεκριμένα, ανακουφίζει από ημικρανίες, ηρεμεί το νευρικό σύστημα,καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα, έχει διουρητικές ιδιότητες καθώς επίσης βοηθάει στην αντιμετώπιση της διάρροιας και της αιμορραγίας.
2.6
Το μελισσόχορτο είναι γνωστό για την αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αντισπασμωδική δράση του. Έχει επίσης χαλαρωτικές ιδιότητες και βοηθάει γι'αυτό το λόγο στην καταπολέμηση της αϋπνίας. Τέλος, ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες καθώς και από πεπτικές διαταραχές.
2.6
Οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι ήδη γνωστές από τα αρχαία χρόνια. Έχει αντισηπτική, τονωτική & αντισπασμωδική δράση. Είναι στυπτικό, επουλωτικό, καταπραΰνει τις στομαχικές διαταραχές, τον πονοκέφαλο και τον πονόδοντο. Συμβάλει επίσης στην αντιμετώπιση κυκλοφορικών και καρδιολογικών προβλημάτων.
2.6
Το θυμάρι είναι γνωστό για τις αντισηπτικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες.Το αφέψημα θυμαριού βοηθάει επίσης τον πονόλαιμο, τον έντονο βήχα και καταπολεμά ακόμα την ουλίτιδα.
2.6
Η ρίγανη χρησιμοποιείται απ'τα αρχαία χρόνια για τις θεραπευτικές της δράσεις. Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, βοηθάει στην αντιμετώπιση των μολύνσεων, του άσθματος, των πονόδοντων,των  εγκαυμάτων και της αρθρίτιδας.
2.6