Ταλιατέλα κατσαρή με μαστίχα-Χιώτικο κελλάρι
Πρόταση σερβιρίσματος: Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε 100g βούτυρο στο τηγάνι, αλάτι,πιπέρι κατά βούληση και αφού κάψει ρίχνουμε μέσα τις ταλιατέλες, τις ανακατεύουμε ελαφρά και προσθέτουμε 1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα και 1 ποτήρι λευκό κρασί. Τέλος ρίχνουμε 500g κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε και το αφήνουμε μέχρι να γλασάρει. Σερβίρουμε βάζοντας λεπτές φέτες μαστιχοτύρι Χίου.