Χορτόσουπα ‘S’ με Σπανάκι, Καρότο, Πατάτα & Παντζάρι- Χιώτικο κελλάρι

Βάρος 0.6 kg
Βάρος 500g
Πρόταση σερβιρίσματος: Σε 8 ποτήρια αλατισμένο νερό ρίχνουμε 1 +1/2 ποτήρι ζυμαρικά και το βράζουμε για 5 λεπτά. Μόλις βράσει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και σερβίρουμε βάζοντας μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι στο κέντρο, κρουτόν από σκορδόψωμο και ψιλοκομμένο άνιθο.
5.3
Παραγγελία    
     

Καλάθια δώρων