Βάρος 1.35 kg
Συσκευασία 750ml 13,5 % vol
Η αυθεντική εκδοχή της Χιώτικης τοπικής ποικιλίας, από παλιά αμπέλια. Ιδιαίτερα έντονο στόμα, περίπλοκη ένταση, μεστό σώμα και πορφυρό χρώμα. Η οινοποίηση του φυσικού αυτού ερυθρού ξηρού οίνου ξεκινά με την παραμονή των σταφυλιών για περίπου μια εβδομάδα στον ήλιο. Η ζύμωση γίνεται με τα στέμφυλα να παραμένουν στη δεξαμενή για είκοσι περίπου ημέρες. Ακολουθεί η διαδικασία της πίεσης. Δεν προστίθεται κανενός είδους οινολογικό υλικό (π.χ. ένζυμα, ζύμες) στη διάρκεια της οινοποίησης, ενώ δεν εφαρμόζονται οι διαδικασίες της ψύξης και του φιλτραρίσματος κατά τη σταθεροποίηση.
16.3
€
Παραγγελία