Χιώτικο κρασερό- Φυσικός Ερυθρός Ξηρός Οίνος

Βάρος 1.35 kg
Συσκευασία 750ml 13,5 % vol
Η αυθεντική εκδοχή της Χιώτικης τοπικής ποικιλίας, από παλιά αμπέλια. Ιδιαίτερα έντονο στόμα, περίπλοκη ένταση, μεστό σώμα και πορφυρό χρώμα. Η οινοποίηση του φυσικού αυτού ερυθρού ξηρού οίνου ξεκινά με την παραμονή των σταφυλιών για περίπου μια εβδομάδα στον ήλιο. Η ζύμωση γίνεται με τα στέμφυλα να παραμένουν στη δεξαμενή για είκοσι περίπου ημέρες. Ακολουθεί η διαδικασία της πίεσης. Δεν προστίθεται κανενός είδους οινολογικό υλικό (π.χ. ένζυμα, ζύμες) στη διάρκεια της οινοποίησης, ενώ δεν εφαρμόζονται οι διαδικασίες της ψύξης και του φιλτραρίσματος κατά τη σταθεροποίηση.
16.3
Παραγγελία    
     

Καλάθια δώρων