Μακαρόνια του Σπάρτου-Χιώτικο κελλάρι

Βάρος 0.6 kg
Βάρος 500g
Πρόταση σερβιρίσματος: Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά για 20 λεπτά. Σε 80-100g ελαιόλαδο, σοτάρουμε 3-4 σκελίδες σκόρδο και 2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα μέχρι να ροδίσει και τα σβήνουμε με ένα ποτήρι λευκό κρασί.Ρίχνουμε στη συνέχεια 300g σάλτσα, δαφνόφυλλα ή βασιλικό, αλάτι, πιπέρι κατά βούληση. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ρίχνοντας τη σάλτσα και τέλος βάζουμε λεπτές φέτες κατσικίσιο τυρί άλμης.
5.4
Παραγγελία    
     

Καλάθια δώρων