Στριφτάρια τρίχρωμα με ντομάτα & σπανάκι- Χιώτικο κελλάρι
Πρόταση σερβιρίσματος: Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Καθαρίζουμε 8 γαρίδες Νο2 από το κεφάλι έως την ουρά και τις κόβουμε κατά μήκος. Κόβουμε 200g χταπόδι & 200g καλαμάρι σε χονδρά κομμάτια & 200g καβουρόψιχα και τα πλένουμε καλά. Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο με λίγο νερό. Προσθέτουμε 100g ελαιόλαδο και κατόπιν 1 σκελίδα σκόρδο και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν ελαφρώς χωρίς να πάρουν χρώμα. προσθέτουμε τα θαλασσινά και τα τσιγαρίζουμε καλά. Σβήνουμε με 1 ποτήρι κρασί και προσθέτουμε 400g ζωμό ψαριού. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 40 λεπτά. Στην συνέχεια, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.