Στριφτάρια δίχρωμα με ρόκα & παρμεζάνα- Χιώτικο κελλάρι

» Ζυμαρικά Χίου

10.06.2017
Βάρος 0.6 kg
Βάρος 500g
Πρόταση σερβιρίσματος: Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τσιγαρίζουμε σε κατσαρολάκι με 100g ελαιόλαδο 2-3 σκελίδες σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε 250g ντοματίνια. Μετά από ένα γρήγορο σοτάρισμα, ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε.Σερβίρουμε με λεπτές φέτες παρμεζάνας.
-22%
4.6 3.6