Στριφτάρια δίχρωμα με ρόκα & παρμεζάνα- Χιώτικο κελλάρι

Βάρος 0.6 kg
Βάρος 500g
Πρόταση σερβιρίσματος: Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τσιγαρίζουμε σε κατσαρολάκι με 100g ελαιόλαδο 2-3 σκελίδες σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε 250g ντοματίνια. Μετά από ένα γρήγορο σοτάρισμα, ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε.Σερβίρουμε με λεπτές φέτες παρμεζάνας.
5.3
Παραγγελία    

Καλάθια δώρων