Στριφτάρια δίχρωμα με ρόκα & παρμεζάνα- Χιώτικο κελλάρι

Βάρος 0.6 kg
Βάρος 500g
Πρόταση σερβιρίσματος: Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τσιγαρίζουμε σε κατσαρολάκι με 100g ελαιόλαδο 2-3 σκελίδες σκόρδο και στη συνέχεια προσθέτουμε 250g ντοματίνια. Μετά από ένα γρήγορο σοτάρισμα, ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε.Σερβίρουμε με λεπτές φέτες παρμεζάνας.
4.6 3.6
Παραγγελία    
-22%

Καλάθια δώρων