Στριφτάρι δίχρωμο με παντζάρι, γιαούρτι & σκόρδο- Χιώτικο κελλάρι

» Ζυμαρικά Χίου

10.06.2017
Βάρος 0.6 kg
Βάρος 500g
Πρόταση σερβιρίσματος: Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα στριφτάρια μας για 7-8 λεπτά. Βράζουμε 400g φιλέτο κοτόπουλο, σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά και αφού κρυώσει το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε ένα μπολ τα ζυμαρικά, ρίχνουμε από πάνω το κοτόπουλο και ένα dressing γιαουρτιού, προσθέτοντας αλατοπίπερο, 2-3 σκελίδες σκόρδο, δυόσμο και ελαιόλαδο. Τέλος, σερβίρουμε,γαρνίροντας με κάπαρη και χοντροσπασμένο καρύδι.
-22%
4.6 3.6