Στριφτάρι δίχρωμο με αγγινάρα τζίντζερ και καρότο λεμόνι- Χιώτικο κελλάρι

Βάρος 0.6 kg
Βάρος 500g
Πρόταση σερβιρίσματος: Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα στριφτάρια μας για 4-5 λεπτά. Κόβουμε 2 πράσα και τα σοτάρουμε με ελαιόλαδο. Τα σβήνουμε με λευκό κρασί, ρίχνουμε χυμό από 1.5 λεμόνι, μάραθο,αλάτι και πιπέρι.Ρίχνουμε τα στριφτάρια στο τηγάνι και να ανακατεύουμε μέχρι να γλασάρουν. Τέλος, σερβίρουμε στα πιάτα με τριμμένο κεφαλοτύρι.
4.6
Παραγγελία    

Καλάθια δώρων